Palveluiden tarjoaminen Kyvykäs-markkinapaikassa on ilmaista sekä yrityksille, että yksityisille henkilöille. Vain markkinapaikan kautta toteutuneista kaupoista peritään palvelumaksu. Beta-vaiheessa edes palvelumaksuja ei peritä.

PALVELUMAKSU

YRITYKSILLE

10%

(sis. alv)

kuitenkin max. 50€/keikka

Palvelumaksu veloitetaan kyvykäs-markkinapaikan kautta toteutuneista kaupoista. Välinekustannuksista ei veloiteta palvelumaksua.

YKSITYISILLE

10%

(sis. alv)

kuitenkin max. 50€/keikka

Palvelumaksu veloitetaan kyvykäs-markkinapaikan kautta toteutuneista kaupoista. Materiaalikustannuksista ei veloiteta palvelumaksua.

VALITSE ITSELLESI PARAS LASKUTUSTAPA

Jotta myyjät voivat käyttää itsensä parhaaksi katsomaansa laskutustapaa, Kyvykäs-markkinapaikka ei hoida laskutusta myyjien puolesta. Tämä tarkoittaa sitä, että myyjä voi lähettää laskun asiakkaalle joko oman yrityksen, laskutuspalvelun tai palkanmaksupalvelun kautta.

MYYJÄ MAKSAA PALVELUMAKSUN VAIN TOTEUTUNEISTA KAUPOISTA

Kyvykäs-markkinapaikka laskuttaa myyjiä toteutuneiden kauppojen mukaan. Lasku lähetetään yleensä 1-3kk välein, riippuen syntyneiden kauppojen määrästä. Beta-vaiheessa syntyneistä kaupoista ei veloiteta myyjiä lainkaan. Mukaan liittyminen on siis täysin riskitöntä.