MIKÄ KYVYKÄS?

Kyvykäs on markkinapaikka joensuulaisille palvelualan toimijoille. Sen  ydintarkoituksena on työllistää paikallisia auttamalla asiakkaita löytämään kyvykkäitä työntekijöitä. Omien kykyjen myyminen ja muiden kykyjen ostaminen on nyt helppoa kuin mikä!

KUKA ON KYVYKÄS?

Sinä? Minä? Me kaikki! Kaikilla on kykyjä, joilla voi tienata. Olit sitten ammattilainen, opiskelija tai työtön, Kyvykäs-markkinapaikassa voit ansaita osaamisellasi.

MIKSI KÄYTTÄÄ KYVYKÄS-MARKKINAPAIKKAA?

Löydä luotettava kyky helposti

Kaikkea ei tarvitse osata eikä jaksaa tehdä itse. Suomi on täynnä kyvykkäitä ihmisiä, joiden työllistymistä sinä voit parantaa. Nyt heidän palkkaaminen on helpompaa kuin koskaan.

Työllistä itsesi

Itsensä työllistäminen on huomattavasti helpompaa kun asiakkaat löytävät työntekijän helposti. Nyt työntekijä voi tuoda kykynsä maailman nähtäville muutamassa minuutissa ja keskittyä tekemään sitä mitä tekevät parhaiten. Me hoidamme byrokratian.

MITEN SE TOIMII?

KENELLE?

Kyvykäs-markkinapaikasta löytää palveluita laidasta laitaan. Ehkä tarvitset lapsenvahtia, tai kenties olet taikuri, joka haluaisi tienata lomarahat esiintymällä juhlissa. Kyvykäs-markkinapaikka on juuri sinua varten.

SUOSITUT KATEGORIAT

MITÄ SE MAKSAA?

Omien kykyjen esilletuominen Kyvykäs-markkinapaikassa on ilmaista. Veloitamme palvelumaksun vain markkinapaikan kautta toteutuneista kaupoista.

MARKKINAPAIKKA AUKEAA PIAN!

Tienaa kyvyilläsi jo markkinapaikan beta-vaiheessa liittymällä postituslistallemme. [mc4wp_form id=”178″] Pidämme tiedoistasi huolta. Katso rekisteriseloste.