Lisää myyntiäsi markkinapaikan kautta

Kyvykäs on helppokäyttöinen markkinapaikka, jonka kautta asiakkaat löytävät sinut. Markkinapaikka on suunniteltu erityisesti itsensä työllistäjille, jotka tarjoavat keikkaluontoisia palveluita.

Autamme sinua menestymään

Itsensä työllistäjän yksi suurimpia haasteita on uusien asiakkaiden löytäminen. Autamme sinua löytämään uusia asiakkaita, jotta voisit ansaita enemmän. Halusit sitten satunnaista lisätienestiä, tai luoda täysipäiväistä liiketoimintaa, olemme sinun tukenasi.

Autamme sinua menestymään

Itsensä työllistäjän yksi suurimpia haasteita on uusien asiakkaiden löytäminen. Autamme sinua löytämään uusia asiakkaita, jotta voisit ansaita enemmän. Halusit sitten satunnaista lisätienestiä, tai luoda täysipäiväistä liiketoimintaa, olemme sinun tukenasi.

Näkyvyys lisääntyy

Tekemällä myynti-ilmoituksen, olet kaikkien Kyvykäs-markkinapaikan käyttäjien nähtävillä. Näkyvyyden lisääntyminen lisää myös myyntiä.

Markkinoimme puolestasi

Kun onnistumme saamaan sinulle uusia asiakkaita markkinapaikkamme kautta, myös me hyödymme. Tämän takia me markkinoimme osaamistasi aktiivisesti eri kanavien kautta. Tämä markkinointi on kuitenkin sinulle täysin ilmaista.

Riskitön aloittaa

Etkö tiedä, löydätkö uusia asiakkaita markkinapaikan kautta? Kokeile ja ylläty. Myynti-ilmoituksen tekeminen on täysin ilmaista ja riskitöntä. Veloitamme palvelumaksun vain toteutuneista kaupoista.

Tukea saatavilla

Oman osaamisen myyminen voi tuntua haastavalta. Tämän takia autamme sinua tarjoamalla tietoa yrittäjyydestä ja tukea asiakaspalvelumme kautta. Tarkistamme myös uudet myynti-ilmoitukset ja korjaamme kirjoitusvirheet. Ole rohkeasti yhteydessä asiakaspalveluumme, voimme auttaa sinua mm. myynti-ilmoituksen tekemisessä tai laskutuspalvelun valinnassa.

Mitä kaikkea voit tehdä Kyvykkäässä?

Myynti-ilmoitus muutamassa minuutissa

Myynti-ilmoituksen tekemiseen menee keskimäärin 10-15 min, jonka jälkeen olet jo asiakkaiden tavoitettavissa.

Tuo monipuolisuutesi esille

Voit tehdä useita myynti-ilmoituksia korostaakseesi osaamistasi. Tämä myös auttaa asiakkaita löytämään sinut helpommin.

Vältä turhia yhteydenottoja

Voit lisätä ilmoitukseesi Google-kalenterin, jotta asiakkaat näkevät milloin olet käytettävissä.

Tee palvelupaketteja

Paketoi palvelusi, niin että asiakkaan on helppo ymmärtää mitä palvelu maksaa. Toki voit myös tarjoa palveluitaisi tuntihinnalla.

Tee yksilöllisiä tarjouksia

Kun asiakas toivoo jotain hieman muuta, voit tehdä hänelle yksilöllisen tarjouksen suoraan markkinapaikassa.

Laskuta helposti

Myyjä voi laskuttaa asiakasta parhaaksi katsomallaan tavalla. Sinun ei siis tarvitse muuttaa olemassa olevaa laskutusjärjestelmääsi meidän takia. Jos et ole laskuttanut asiakkaita aiemmin, neuvomme miten päästä alkuun täällä.

Selkeä hinnoittelu

Palvelumaksu 10%

  • vain toteutuneista kaupoista
  • palvelumaksun yläraja 50€/keikka
  • ei aloitusmaksua
  • ei sitoumuksia
  • sis. alv 24%

Veloitamme vain markkinapaikan kautta toteutuneista kaupoista

Voit myydä palveluitasi joko yrityksenä tai yksityishenkilönä käyttäen laskutuspalvelua.

Tee myynti-ilmoitus jo tänään

Olet asiakkaiden tavoitettavissa alle vartissa

Blogi

Hyödyllisiä artikkeleita myynnin aloittamiseen ja sen lisäämiseen

Työllistä itsesi: 10 helppoa yritysideaa!

Suomessa on paljon tekemätöntä työtä, joihin voit päästä käsiksi samalla työllistäen itsesi. Taidoistasi riippuen voit esimerkiksi tarjota tapahtumasuunnittelua, korjauspalveluita, lastenhoitopalveluita...

Tiedote: Kyvykäs ottaa askeleita eteenpäin!

Kyvykäs – Palveluiden markkinapaikka (www.kyvykas.fi) on toiminut nyt hieman yli puoli vuotta Joensuun alueella. Olemme Joensuun Tiedepuistolla vaikuttava startup-yritys, jonka...

Mitä opiskelijan pitää tietää keikkatyöstä?

Oletko harkinnut keikkatöitä tai itsesi työllistämistä opintojen ohessa, mutta mietit mitä sinun tulee ottaa huomioon? Tässä joitain tärkeimpiä asioita, jotka...

Onko kysyttävää?

Katso usein kysytyt kysymykset tai ota yhteyttä