Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Sakari Versoa Tmi
Y-tunnus: 2781260-7
Penttilänkatu 26
80220 Joensuu

Rekisteriasioita hoitava henkilö

Sakari Tolppanen
kyvykas.info@gmail.com
040 416 8386

Rekisterin nimi

Kyvykäs uutiskirje- ja markkinointirekisteri.

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisteriä käytetään asiakaspalveluun, viestintään, sähköpostimarkkinointiin ja myyntikontaktointiin. Rekisteröidyllä on oikeus kieltää häneen kohdistettu suoramarkkinointi.

Rekisterin sisältämät tiedot

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Yritys / organisaatio
  • Toimiala

Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaan antamat tiedot esimerkiksi uutiskirjetilauksen, webinaari-ilmoittautumisen tai muun sisällön lataamisen yhteydessä.

Tietojen luovutus

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Henkilötietoja voidaan luovuttaa valikoidusti rekisterinpitäjän yhteistyökumppaneille, jos rekisterinpitäjä esimerkiksi ulkoistaa puhelimitse tapahtuvan myyntikontaktoinnin. Tietojen omistajuus säilyy aina rekisterinpitäjällä, eikä rekisteriä myydä ulkopuolisille.

Rekisterin suojaus

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Rekisteristä poistuminen

Asiakas voi poistua rekisteristä klikkaamalla uutiskirjeiden yhteydessä olevaa “poistu listalta” -linkkiä tai ottamalla yhteyttä rekisterin asioista vastaanvaan henkilöön.